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portada 10-Minute Sourdough: Breadmaking for Real Life (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
144
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.9 x 19.8 x 2.0 cm
Peso
0.70 kg.
ISBN13
9780857839794

10-Minute Sourdough: Breadmaking for Real Life (en Inglés)

Vanessa Kimbell (Autor) · Kyle Books · Tapa Dura

10-Minute Sourdough: Breadmaking for Real Life (en Inglés) - Kimbell, Vanessa

Libro Nuevo

$ 33.520

$ 46.560

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  • Estado: Nuevo
  • Quedan 2 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 16 de Mayo y el Miércoles 22 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "10-Minute Sourdough: Breadmaking for Real Life (en Inglés)"

A foolproof guide for people who think they don't have the time to make sourdough Sourdough is one of the tastiest and most nutritious breads you can make - but it has a reputation for being both tricky and time-consuming. 10-Minute Sourdough is Vanessa Kimbell's foolproof guide to making sourdough with just 10 minutes of hands-on work. It's perfect for those with busy lives who have neither the time nor the patience to knead, stretch, fold and shape. From Olive, Feta & Rosemary Focaccia to Roasted Barley Malt Bagels, Carrot & Carraway Loaf and Caramel, Walnut & Banana Bread, none of the fuss-free, no-knead recipes requires more than 10 minutes' prep in total (not including time in the oven). Organized into seasonal chapters, with an additional chapter on breads for celebrations, they all follow one master timing plan and many of them can be baked in a pan. 'It is impossible to read this book without wanting to scuttle off into the kitchen.' - Nigella Lawson on The Sourdough School Sweet Baking'Britain's queen of sourdough.' - Telegraph'She's the real deal: a total inspiration.' - Diana Henry'Vanessa's work on sourdough and the gut microbiome is changing the way we think of food, health and baking.' - Tim Spector, author of The Diet Myth

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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