Promos de Invierno hasta 80% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Aflatoxins in Food: A Recent Perspective (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
302
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.4 x 15.6 x 1.7 cm
Peso
0.45 kg.
ISBN13
9783030857646

Aflatoxins in Food: A Recent Perspective (en Inglés)

Khalid Rehman Hakeem (Ilustrado por) · Carlos A. F. Oliveira (Ilustrado por) · Amir Ismail (Ilustrado por) · Springer · Tapa Blanda

Aflatoxins in Food: A Recent Perspective (en Inglés) - Hakeem, Khalid Rehman ; Oliveira, Carlos A. F. ; Ismail, Amir

Libro Nuevo

$ 278.860

$ 387.300

Ahorras: $ 108.440

28% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 93 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 06 de Agosto y el Martes 13 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Aflatoxins in Food: A Recent Perspective (en Inglés)"

Mycotoxins are the metabolites of fungus and are reported to contaminate nearly 25% of the food produced worldwide. The mycotoxins of most significance are the aflatoxins due to their severe health implications and their prevalence in food commodities on a larger scale. Aflatoxins are produced by certain species of fungi the most prominent among which are Aspergillus flavus, A. parasiticus and A. nominous. Food commodities of African and South Asian countries are especially reported to have aflatoxins well beyond the allowable limits but due to the global trade of food commodities developed countries are also prone towards the perils of aflatoxins. Moreover, climate changes may have a substantial impact on the distribution and global prevalence of aflatoxins in the near future.The International Agency for Research on Cancer (IARC) has classified the aflatoxins as group 1 category carcinogen. Aflatoxins are also reported as teratogenic, mutagenic, growth retardant, immunosuppressant and may also cause nervous system and reproductive system disorders. Preventive approaches involving good manufacturing from "farm to fork" are the major focus of the current food industry.The aim of our book is to provide readers with the most recent data and up-to-date studies from aflatoxins research, with specific focuses on (i) the impact of aflatoxins on human health, (ii) new approaches by the researchers from different parts of the world to degrade aflatoxins and (iii) potential preventive approaches that can significantly lessen the burden of aflatoxins in food products

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes