Último día del CYBER DAY: Las mejores ofertas del año hasta 80% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Africana: More Than 100 Recipes and Flavors Inspired by a Rich Continent (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
288
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.6 x 18.8 x 3.0 cm
Peso
0.91 kg.
ISBN13
9780063277496

Africana: More Than 100 Recipes and Flavors Inspired by a Rich Continent (en Inglés)

Lerato Umah-Shaylor (Autor) · Amistad Press · Tapa Dura

Africana: More Than 100 Recipes and Flavors Inspired by a Rich Continent (en Inglés) - Umah-Shaylor, Lerato

Libro Nuevo

$ 33.810

$ 61.470

Ahorras: $ 27.660

45% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 8 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 17 de Junio y el Lunes 24 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Africana: More Than 100 Recipes and Flavors Inspired by a Rich Continent (en Inglés)"

A culinary adventure and celebration of African cooking and cultural diversity, from a pioneering West African food writer, television personality, and cooking teacher.Food writer and cook Lerato Umah-Shaylor's magnificent cookbook is a delicious eating tour of the African continent, introducing vibrant and varied cuisines that are rich in flavor, diverse in culture, and steeped in tradition.Lerato adds her own modern twist and inventive style to traditional African dishes that have been passed down and enjoyed for generations, and combines these recipes with personal stories of Africa infused with her delectable sense of adventure.With Africana, home cooks can learn how to create some of the most iconic African dishes, from Nigeria to Madagascar and Morocco to South Africa. Here are more than 100 recipes to delight and inspire, such as Spice Island Coconut Fish Curry, Harissa Leg of Lamb with Hibiscus, Senegalese Yassa, Tunisian Tagine, South African Malva Pudding, and the secret to the perfect Jollof.A feast for the senses, bursting with flavor, and offering a sense of wanderlust, Africana will bring the magic of the continent to any kitchen.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes