Celebramos la semana del libro hasta 80%  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Anthony Bourdain: The Last Interview: And Other Conversations (The Last Interview Series) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Ilustrado por
Introducción de
Año
2019
Idioma
Inglés
N° páginas
144
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
20.3 x 13.7 x 1.3 cm
Peso
0.14 kg.
ISBN13
9781612198248

Anthony Bourdain: The Last Interview: And Other Conversations (The Last Interview Series) (en Inglés)

Melville House (Ilustrado por) · Helen Rosner (Introducción de) · Melville House Publishing · Tapa Blanda

Anthony Bourdain: The Last Interview: And Other Conversations (The Last Interview Series) (en Inglés) - Melville House ; Rosner, Helen

5 estrellas - de un total de 5 estrellas 1 opiniones
Libro Nuevo

$ 16.690

$ 33.370

Ahorras: $ 16.680

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 26 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 09 de Mayo y el Miércoles 15 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Anthony Bourdain: The Last Interview: And Other Conversations (The Last Interview Series) (en Inglés)"

The New York Times Bestseller The brilliant intellect and candor of Anthony Bourdain is on full display in this collection of interviews from throughout his remarkable career, with an introduction from The New Yorker's Helen Rosner. Anthony Bourdain always downplayed his skills as a chef (many disagreed). But despite his modesty, one thing even he agreed with was that he was a born raconteur--as he makes clear in this collection of sparkling conversations. His wit, passion, and deep intelligence shine through all manner of discussion here, from heart-to-hearts with bloggers, to on-stage talks before massive crowds, to intense interviews with major television programs. Without fail, Bourdain is always blisteringly honest--such as when he talks about his battles with addiction, or when detailing his thoughts on restaurant critics. He regularly dispenses arresting insight about how what's on your plate reveals much of history and politics. And perhaps best of all, the heartfelt empathy he developed travelling the world for his TV shows is always in the fore, as these talks make the "Hemingway of gastronomy," as chef Marco Pierre White called him, live again.

Opiniones del libro

Xime RojasLunes 19 de Junio, 2023
Compra Verificada

" buenísimo libro, como siempre buscalibre un 10 con estrellita en todo el proceso de compra y despacho. "

00
Ver más opiniones de clientes
  • 100% (1)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes