Un libro para cada mamá hasta 80% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Application of Analytical Chemistry to Foods and Food Technology (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
224
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.4 x 17.0 x 1.9 cm
Peso
0.68 kg.
ISBN13
9783039434602
Categorías

Application of Analytical Chemistry to Foods and Food Technology (en Inglés)

Naviglio, Daniele ; Gallo, Monica (Autor) · Mdpi AG · Tapa Dura

Application of Analytical Chemistry to Foods and Food Technology (en Inglés) - Naviglio, Daniele ; Gallo, Monica

Libro Nuevo

$ 68.360

$ 113.940

Ahorras: $ 45.580

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 27 de Junio y el Martes 09 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Application of Analytical Chemistry to Foods and Food Technology (en Inglés)"

The application of analytical chemistry to the food sector allows the determination of the chemical composition of foods and the properties of their constituents, contributing to the definition of their nutritional and commodity value. Furthermore, it is possible to study the chemical modifications that food constituents undergo as a result of the treatments they undergo (food technology). Food analysis, therefore, allows us not only to determine the quality of a product or its nutritional value, but also to reveal adulterations and identify the presence of xenobiotic substances potentially harmful to human health. Furthermore, some foods, especially those of plant origin, contain numerous substances with beneficial effects on health. While these functional compounds can be obtained from a correct diet, they can also be extracted from food matrices for the formulation of nutraceutical products or added to foods by technological or biotechnological means for the production of functional foods. On the other hand, the enormous growth of the food industry over the last 50 years has broadened the field of application of analytical chemistry to encompass not only food but also food technology, which is fundamental for increasing the production of all types of food.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes