Celebramos la semana del libro hasta 80%  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Australian Food (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
26.7 x 20.6 x 3.0 cm
Peso
1.16 kg.
ISBN13
9781911632962

Australian Food (en Inglés)

Bill Granger (Autor) · Murdoch Books · Tapa Dura

Australian Food (en Inglés) - Granger, Bill

Libro Nuevo

$ 28.070

$ 56.130

Ahorras: $ 28.060

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 51 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 08 de Mayo y el Lunes 13 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Australian Food (en Inglés)"

In the 20 years since Bill Granger published his first book of recipes, Sydney Food, the world has fallen in love with the joyfully casual Australian way of eating. As a self-taught cook, straight out of art school, Bill furnished his first street-corner eatery in minimalist style, serving a small but perfectly formed menu of domestic dishes around a central communal table. He captured the hearts of Sydneysiders and visitors alike, while setting an exciting new standard for cafe dining. Since then, Bill has been crowned the 'egg master of Sydney' (New York Times 2002), the 'king of breakfast' (The Telegraph Magazine, 2016), the 'creator of avocado toast' (Washington Post 2016) and 'the restaurateur most responsible for the Australian cafe's global reach' (The New Yorker 2018). Nowadays, from Sydney to Tokyo, and London to Seoul, queues form to enjoy ricotta hotcakes ('Sydney's most iconic dish' Good Food 2019), fluffy scrambled eggs, lively salads and punchy curries. It is a bright picture of Australian food that has travelled across the globe, packed with fresh flavours and local produce, healthy but never preachy, whose main ingredient seems to be sunshine itself. The plates at any of Bill's restaurants are more sophisticated today, reflecting decades of global experience and culinary creativity - but the warmth of atmosphere and joy of eating remain the same.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes