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portada bbq sauces, rubs & marinades for dummies (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
240
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
21.3 x 14.4 x 1.5 cm
Peso
0.32 kg.
ISBN
0470199148
ISBN13
9780470199145

bbq sauces, rubs & marinades for dummies (en Inglés)

Traci Cumbay (Autor) · Tom Schneider (Autor) · For Dummies · Tapa Blanda

bbq sauces, rubs & marinades for dummies (en Inglés) - Cumbay, Traci ; Schneider, Tom

Libro Nuevo

$ 12.390

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "bbq sauces, rubs & marinades for dummies (en Inglés)"

Think only master chefs can create the savory, succulent barbecue masterpieces you love to eat? Nonsense! BBQ Sauces, Rubs & Marinades For Dummies shows you everything you need to dig in, get your apron dirty, and start stirring up scrumptious sauces, magical marinades, and rubs to remember. Featuring 100 bold new recipes, along with lots of savvy tips for spicing up your backyard barbecue, this get-the-flavor guide a healthy dose of barbecue passion as it delivers practical advice and great recipes from some of America's best competition barbecue cooks. You get formulas for spicing up chicken, beef, pork, and even seafood, plus plenty of suggestions on equipment, side dishes, and much more. Discover how to: Choose the right types of meat Build a BBQ tool set Craft your own sauces Smoke and grill like a pro Marinate like a master Choose the perfect time to add sauce Rub your meat the right way Whip up fantastic sides Add flavor with the right fuel Plan hours (and hours) ahead Cook low and slow for the best results Avoid flavoring pitfalls Turn BBQ leftovers into ambrosia Complete with helpful lists of dos and don'ts, as well as major barbecue events and associations, BBQ Sauces, Rubs & Marinades For Dummies is the secret ingredient that will have your family, friends, and neighborhoods begging for more.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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