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portada Beef Slaughtering, Cutting and Preserving (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Introducción de
Idioma
Inglés
N° páginas
80
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
28.0 x 21.6 x 0.4 cm
Peso
0.21 kg.
ISBN13
9781977559838

Beef Slaughtering, Cutting and Preserving (en Inglés)

Us Dept of Agriculture (Autor) · Sam Chambers (Introducción de) · Createspace Independent Publishing Platform · Tapa Blanda

Beef Slaughtering, Cutting and Preserving (en Inglés) - Chambers, Sam ; Agriculture, Us Dept of

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Beef Slaughtering, Cutting and Preserving (en Inglés)"

This special re-print edition of "Beef Slaughtering, Cutting and Preserving" has not been available to those interested in curing meat products, sausage making and farm butchering since it first appeared on the scene. The demand for this rare book has brought forth the much needed reprint of this famous classic work. Subtitled, "Beef Slaughtering, Cutting and Preserving", included are details on how to slaughter, preserve and cure beef. Note: This public domain edition is a perfect facsimile of the original edition and is not set in a modern typeface. As a result, some type characters and images might suffer from slight imperfections or minor shadows in the page background. This edition is reprinted in accordance to Federal Law.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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