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portada Biochemistry of Dioxygen (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
300
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.4 x 15.6 x 1.6 cm
Peso
0.43 kg.
ISBN13
9781461295013

Biochemistry of Dioxygen (en Inglés)

Lloyd L. Ingraham (Autor) · Damon L. Meyer (Autor) · Springer · Tapa Blanda

Biochemistry of Dioxygen (en Inglés) - Ingraham, Lloyd L. ; Meyer, Damon L.

Libro Nuevo

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Reseña del libro "Biochemistry of Dioxygen (en Inglés)"

This book is written for the research biochemist who needs to know more about the particular field of dioxygen metabolism, whether this be for designing lectures for a graduate level course or for his or her own research needs. We hope researchers in a given area of dioxygen metabolism will gain knowledge of related fields of dioxygen metabolism. We have decided to use the term dioxygen to distinguish molecular oxygen from divalent oxygen in water and organic compounds, dioxygen being a simpler term than molecular oxygen. We do not intend to review the metabolism of all compounds that contain oxygen, since this would include all of biochemistry. An understanding of dioxygen chemistry is essential to the discussion of the biochemistry of dioxygen. While this statement could be made about any biochemical constituent, the chemistry of dioxygen is so unusual that interpre- tations without detailed chemical background are futile. Prediction of dioxygen reaction products by analogy with other oxidants is impossible. The partial reduction products of dioxygen, superoxide ion and peroxides, develop naturally in the chemistry of dioxygen. It would be difficult to discuss dioxygen biochemistry without first discussing these partial reduction products.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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