Extendimos las ofertas estos Buscadays con hasta 80% dcto.  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Brew It Yourself: Make Your Own Craft Drinks with Wild and Home-Grown Ingredients (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
184
Encuadernación
Tapa Blanda
Peso
0.37 kg.
ISBN13
9781848994164

Brew It Yourself: Make Your Own Craft Drinks with Wild and Home-Grown Ingredients (en Inglés)

Nick Moyle (Autor) · Richard Hood (Autor) · Nourish · Tapa Blanda

Brew It Yourself: Make Your Own Craft Drinks with Wild and Home-Grown Ingredients (en Inglés) - Hood, Richard ; Moyle, Nick

Libro Físico

$ 19.180

$ 34.870

Ahorras: $ 15.690

45% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 18 de Junio y el Miércoles 26 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Brew It Yourself: Make Your Own Craft Drinks with Wild and Home-Grown Ingredients (en Inglés)"

An updated edition of this popular home-brewing guide which prioritizes home-grown and wild ingredients and has a new section on low or no-alcohol drinks. The Two Thirsty Gardeners are leading a home-brewing revolution. Prioritizing wild and home-grown ingredients, but also providing shop-bought alternatives, Richard Hood and Nick Moyle prove that creating your own tasty craft drinks doesn't need to be complicated, costly or time-consuming. The book includes 80 unique recipes, including home brewed beers, wines, liqueurs and boozy sodas, all featuring adventurous natural ingredients like dandelions, nettles, lavender and blackberries. Try out fancy foraged cocktails such as Spruce Martini or Rosehip Lime Mocktail and discover how easy it is to make your own vermouth, cider and even absinthe! With a new section dedicated to low and no-alcohol brews, there is truly a recipe for every occasion. By outlining the basic approaches to each drink's method of production, debunking myths and celebrating experimentation, this book takes the fear out of the science of fermentation - so there really is no reason not to brew it yourself!

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes