Compartir
Brewing Technology (en Inglés)
Kanauchi, Makoto (Autor)
·
Intechopen
· Tapa Dura
Brewing Technology (en Inglés) - Kanauchi, Makoto
Libro NuevoOrigen: Reino Unido
Envío en 7 a 13 días
$ 299.710$ 179.830
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 23 de Octubre y el
Lunes 04 de Noviembre.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Brewing Technology (en Inglés)"
Many alcoholic beverages produced using various methods are consumed throughout the world. Alcoholic beverages made by brewing cereals, such as beer and Japanese sake, are extremely popular. Brewing them requires a complicated process by which the cereal must be saccharified using enzymes such as amylase. For example, with beer brewing, malt enzymes are used for saccharification. By germination, malt is made from barley to produce enzymes. Finally, wort is made by processing at higher temperatures using malt. The actual techniques require high-level skills. In this book, the discussion encompasses leading-edge brewing technology with fermentation using a non-Saccharomyces starter, healthy uses of spent grain from brewing processes, and an electronic nose for quality control, but it also includes descriptions of local traditional alcoholic beverages of Korea and Cameroon.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.