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portada C'est quoi sur l'ardoise - what's on the menu tonight?: Easy recipes from a small restaurant in France (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
112
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
20.3 x 20.3 x 0.8 cm
Peso
0.25 kg.
ISBN13
9781906852573

C'est quoi sur l'ardoise - what's on the menu tonight?: Easy recipes from a small restaurant in France (en Inglés)

Claire Tritschler (Autor) · Mosaique Press · Tapa Blanda

C'est quoi sur l'ardoise - what's on the menu tonight?: Easy recipes from a small restaurant in France (en Inglés) - Tritschler, Claire

Libro Nuevo

$ 29.630

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "C'est quoi sur l'ardoise - what's on the menu tonight?: Easy recipes from a small restaurant in France (en Inglés)"

Chef Claire Tritschler of Le Sens de la Terre restaurant in the French town of Piégut-Pluviers shares her culinary knowledge in 50 simple and tasty recipes designed for standard ingredients and home kitchens.This lavishly illustrated book grew out of a project that began at the start of the French coronavirus lockdown and ran throughout the eight weeks of isolation. Claire and her partner Leo began posting a recipe a day on their Facebook page to help their friends and customers enjoy variety, tasty dishes and good ingredients with recipes that they could prepare in their own kitchens. First published in French with the title 'C'est quoi sur l'ardoise?', this 112-page cookbook has proved popular with clients of Le Sens de la Terre and visitors to the friendly town of Piégut-Pluviers. Said Claire: "You don't need complicated technique or a professional kitchen to make good food. I think people like the fact that these are simple recipes anyone can follow."

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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