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portada Chocolate all Day: From Simple to Decadent, 100+ Recipes for Everyone's Favorite Ingredient (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9780525612025

Chocolate all Day: From Simple to Decadent, 100+ Recipes for Everyone's Favorite Ingredient (en Inglés)

Steven Hodge (Autor) · Appetite By Rh · Tapa Dura

Chocolate all Day: From Simple to Decadent, 100+ Recipes for Everyone's Favorite Ingredient (en Inglés) - Steven Hodge

Libro Nuevo

$ 26.090

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  • Estado: Nuevo
  • Quedan 51 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 09 de Mayo y el Miércoles 15 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Chocolate all Day: From Simple to Decadent, 100+ Recipes for Everyone's Favorite Ingredient (en Inglés)"

Calling all chocolate lovers! It's the bake book you've been waiting for, with over 100 rich, delicious, yet accessible recipes for baking with chocolate all day long. Chocolate is one of those foods that's universally loved. But Steve Hodge--chocolatier, pastry chef, and TV star--knows that it can be intimidating for home bakers. In his first book, he's here to take the mystery out of chocolate with over 100 meticulously tested recipes that will inspire home bakers of all skill levels. Inside, you'll find ideas for: Chocolate for Breakfast: Wake up with Chocolate Sticky Buns or White Chocolate Raspberry SconesCakes, Tarts & Soufflés: Celebrate a special occasion or everyday gathering with a Dark Chocolate Cheesecake or Banana Cream Chocolate PieCookies, Squares & Bites: Make afternoon tea even nicer with Chocolate Almond Biscotti or Chocolate Raspberry BrowniesKid-Friendly Chocolate: Get the kids in the kitchen with Easy-Made Chocolate Bars or Milk Chocolate-Covered Caramel ApplesLearn Essentials like Mirror Glazes, Pastry Cream and ButtercreamAnd so much more!In addition to his showstopping recipes, Steve also gives plenty of advice on buying, storing and working with chocolate. He'll show you how to temper it, how to create chocolate decorations and how to fix your desserts if something goes wrong! You'll learn to taste chocolate and build a chocolate-based entertaining board that's sure to impress. But most importantly, you'll come away with the confidence to tackle any kind of chocolate recipe and make it your own. With Chocolate All Day as your guide, your favorite ingredient to eat will become your favorite to bake with as well!

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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