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portada Choice Cuts: A Savory Selection of Food Writing From Around the World and Throughout History (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2004
Idioma
Inglés
N° páginas
496
Encuadernación
Tapa Blanda
Peso
1
ISBN
0142004936
ISBN13
9780142004937

Choice Cuts: A Savory Selection of Food Writing From Around the World and Throughout History (en Inglés)

Mark Kurlansky (Autor) · Penguin Group · Tapa Blanda

Choice Cuts: A Savory Selection of Food Writing From Around the World and Throughout History (en Inglés) - Mark Kurlansky

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "Choice Cuts: A Savory Selection of Food Writing From Around the World and Throughout History (en Inglés)"

Mark Kurlansky, bestselling author of Salt and Cod, serves up a smorgasbord of food writing through the ages, from Plato to Louis Prima Choice Cuts offers more than two hundred mouth-watering selections, including Brillat-Savarin on chocolate; Waverley Root on truffles; M. F. K. Fish on gingerbread; Pablo Neruda on French fries; Alexandre Dumas on coffee; and a vast variety by Escoffier, Elizabeth David, A. J. Liebling, Ernest Hemingway, Virginia Woolf, Dickens, Balzac, Chekhov, Orwell, and Alice B. Toklas, among others. Filled throughout with recipes, menus, classic photographs, and Kurlansky’s own original drawings, Choice Cuts is a must-have for any serious lover of food.“The most outrageously broad, gregarious food writing anthology.” –SaveurMark Kurlansky is the author of many books including Salt, The Basque History of the World, 1968, and The Big Oyster. His newest book is Birdseye.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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