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portada Chuck's Cooking at Home (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2015
Idioma
Inglés
N° páginas
664
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781616289621

Chuck's Cooking at Home (en Inglés)

Chuck Williams (Autor) · Weldon Owen · Tapa Dura

Chuck's Cooking at Home (en Inglés) - Chuck Williams

Libro Nuevo

$ 37.320

$ 62.200

Ahorras: $ 24.880

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 30 de Mayo y el Jueves 06 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Chuck's Cooking at Home (en Inglés)"

Williams-Sonoma’s culinary legacy began in 1956 when Chuck Williams opened his original cookware shop in Northern California. Since then, Williams-Sonoma has become a global kitchenware brand, with more than 250 stores in the U.S., Canada, and beyond. Re-released in celebration of Chuck Williams’ 100th birthday, Cooking at Home features over 1000 recipes from the Williams-Sonoma publishing program, which Chuck guided. In addition, the book includes 100 recipes from Chuck’s personal recipe collection. For nearly 60 years, Williams-Sonoma has connected and inspired home cooks with the best cooking equipment and kitchen-tested recipes. Cooking At Home celebrates that legacy with recipes culled from its award-winning publishing program, which was guided by Chuck Williams for more than 2 decades. More than just a recipe collection, the book features a wealth of informative tips, techniques, and cooking know-how. The book’s 22 chapters cover cooking topics from A-Z, making it a complete cooking reference book you can use every day, whatever you are in the mood for and whatever the occasion.Throughout this newly updated edition, you’ll find stunning photographs and special stories that highlight 100 of Chuck Williams’ personal recipes. New recipes include: quiche lorraine, deviled crab, fettucine with prosciutto and peas, poached salmon, curried shrimp with rice, meat loaf, braised endive, potato and onion gratin, giner-apple crisp, simple chocolate truffles and more! Be sure to check out “Chuck’s Finds,” which highlight special merchandise that Chuck introduced in his Williams-Sonoma stores to the U.S. public. 

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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