Compartir
Cooking Innovations (Smithsonian Readers) (en Inglés)
Lesley Ward (Autor)
·
Teacher Created Materials
· Tapa Blanda
Cooking Innovations (Smithsonian Readers) (en Inglés) - Lesley Ward
$ 14.520
$ 29.040
Ahorras: $ 14.520
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Martes 04 de Junio y el
Viernes 14 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Cooking Innovations (Smithsonian Readers) (en Inglés)"
To be a chef, you need to have a great palate, knife skills, and... science skills? It's true, cooking requires more ""science"" than you might think! Learn about the innovations and technology behind great cooking with this informative book. Created in collaboration with the Smithsonian Institution, this STEAM book will ignite a curiosity about STEAM topics through real-world examples. It features a hands-on STEAM challenge that is perfect for makerspaces and that guides students step-by-step through the engineering design process. Make STEAM career connections with career advice from Smithsonian employees working in STEAM fields. Ideal for school reports and projects, this informational text will appeal to reluctant readers and ages 6-8.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.