Celebramos la semana del libro hasta 80%  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada cooking with coconut flour: a delicious low-carb, gluten-free alternative to wheat (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2011
Idioma
Inglés
N° páginas
160
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
21.3 x 13.7 x 1.3 cm
Peso
0.18 kg.
ISBN
0941599884
ISBN13
9780941599887
N° edición
0002

cooking with coconut flour: a delicious low-carb, gluten-free alternative to wheat (en Inglés)

Bruce Fife (Autor) · Piccadilly Books · Tapa Blanda

cooking with coconut flour: a delicious low-carb, gluten-free alternative to wheat (en Inglés) - Fife, Bruce

Libro Nuevo

$ 20.750

$ 34.590

Ahorras: $ 13.840

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 17 de Mayo y el Martes 28 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "cooking with coconut flour: a delicious low-carb, gluten-free alternative to wheat (en Inglés)"

Do you love breads, cakes, pies, cookies, and other wheat products but can't eat them because you are allergic to wheat or sensitive to gluten? Perhaps you avoid wheat because you are concerned about your weight and need to cut down on carbohydrates. If so, the solution for you is coconut flour. Coconut flour is a delicious, healthy alternative to wheat. It is high in fiber, low in digestible carbohydrate, and a good source of protein. It contains no gluten so it is ideal for those with celiac disease. Coconut flour can be used to make a variety of delicious baked goods, snacks, desserts, and main dishes. It is the only flour used in most of the recipes in this book. These recipes are so delicious that you won't be able to tell that they aren't made with wheat. If you like food such as German chocolate cake, apple pie, blueberry muffins, cheese crackers, and chicken pot pie, but don't want the wheat; you will love the recipes in this book! These recipes are designed with your health in mind. Every recipe is completely free of wheat, gluten, soy, trans fats, and artificial sweeteners. Coconut is naturally low in carbohydrate and recipes include both regular and reduced sugar versions. Coconut flour provides many health benefits. It can improve digestion, help regulate blood sugar, protect against diabetes, help prevent heart disease and cancer, and aid in weight loss.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes