Celebramos la semana del libro hasta 80%  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Creole Italian: Sicilian Immigrants and the Shaping of new Orleans Food Culture (Southern Foodways Alliance Studies in Culture, Peo) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
264
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9780820353562

Creole Italian: Sicilian Immigrants and the Shaping of new Orleans Food Culture (Southern Foodways Alliance Studies in Culture, Peo) (en Inglés)

Justin A. Nystrom (Autor) · University Of Georgia Press · Tapa Dura

Creole Italian: Sicilian Immigrants and the Shaping of new Orleans Food Culture (Southern Foodways Alliance Studies in Culture, Peo) (en Inglés) - Justin A. Nystrom

Libro Nuevo

$ 116.250

$ 232.490

Ahorras: $ 116.240

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 50 unidades
Origen: España (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 15 de Mayo y el Miércoles 22 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Creole Italian: Sicilian Immigrants and the Shaping of new Orleans Food Culture (Southern Foodways Alliance Studies in Culture, Peo) (en Inglés)"

In Creole Italian, Justin A. Nystrom explores the influence Sicilian immigrants have had on New Orleans foodways. His culinary journey follows these immigrants from their first impressions on Louisiana food culture in the mid-1830s and along their path until the 1970s. Each chapter touches on events that involved Sicilian immigrants and the relevancy of their lives and impact on New Orleans. Sicilian immigrants cut sugarcane, sold groceries, ran truck farms, operated bars and restaurants, and manufactured pasta. Citing these cultural confluences, Nystrom posits that the significance of Sicilian influence on New Orleans foodways traditionally has been undervalued and instead should be included, along with African, French, and Spanish cuisine, in the broad definition of "creole."Creole Italian chronicles how the business of food, broadly conceived, dictated the reasoning, means, and outcomes for a large portion of the nearly forty thousand Sicilian immigrants who entered America through the port of New Orleans in the nineteenth and early-twentieth centuries and how their actions and those of their descendants helped shape the food town we know today.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes