Compartir
Crystallization Processes in Fats and Lipid Systems (en Inglés)
Libro NuevoOrigen: USA
Envío en 12 a 18 días
$ 117.670$ 70.600
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Martes 22 de Octubre y el
Miércoles 30 de Octubre.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Crystallization Processes in Fats and Lipid Systems (en Inglés)"
An exploration of new and emerging techniques, processes and applications in the behaviour, crystallization, and polymorphic transformations of fats and oils. It presents research and information on advanced analytical tools, computer modelling, molecular structures, mixing behaviour, and interactions with seeding materials and surfactants. The contributors spotlight developments in the food, cosmetic and pharmaceutical industries, highlighting modern discoveries in polymorphic forms, self-assembled structures, and speciality fats and oils, emphasizing health, balanced nutrition, and functionality.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.