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portada Determination of Salmonella spp Escherichia coli in Turkey Sausages (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
68
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 0.4 cm
Peso
0.11 kg.
ISBN13
9786206557920
Categorías

Determination of Salmonella spp Escherichia coli in Turkey Sausages (en Inglés)

Andrea Mendoza (Autor) · Sebastián Olaya (Autor) · Our Knowledge Publishing · Tapa Blanda

Determination of Salmonella spp Escherichia coli in Turkey Sausages (en Inglés) - Mendoza, Andrea ; Olaya, Sebastián

Libro Nuevo

$ 68.900

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  • Estado: Nuevo
  • Quedan 63 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Determination of Salmonella spp Escherichia coli in Turkey Sausages (en Inglés)"

In the present work, a microbiological quality study was carried out to determine the presence of Salmonella and E. coli in turkey sausages sold in supermarkets in the northern area of Guayaquil. The study was of a qualitative experimental nature, which allowed determining the presence of microorganisms in the samples of turkey sausages analyzed. The analyses were carried out at the Food Microbiology Laboratory of the Faculty of Chemical Sciences of the University of Guayaquil from May to August 2018. The determination of Salmonella was performed by the traditional method using XLD (Xylose, Lysine, Deoxycholate) agar selective for Salmonella. For E. coli, Petrifilm AC Plates were used which facilitates the identification and counting of the total population of bacteria that exist on human consumption products or surfaces. The results obtained indicated that there is no presence of Salmonella and E. coli in any of the samples analyzed, and the study also showed the presence of total coliforms within the ranges allowed by the INEN Standards consulted.

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El libro está escrito en Inglés.
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