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portada Eat Your Greens! - 22 Ways to Cook a Carrot, 20 Methods of Preparing Brussels Sprouts, and 768 Other: 22 Ways to Cook a Carrot, 20 Methods ofP Other Delicious Recipes to Save the Planet (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2020
Idioma
Inglés
N° páginas
181
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.6 x 18.8 x 2.5 cm
Peso
0.84 kg.
ISBN13
9783899559996
N° edición
01

Eat Your Greens! - 22 Ways to Cook a Carrot, 20 Methods of Preparing Brussels Sprouts, and 768 Other: 22 Ways to Cook a Carrot, 20 Methods ofP Other Delicious Recipes to Save the Planet (en Inglés)

Anette Dieng (Autor) · Ingela Persson (Autor) · Gestalten · Tapa Dura

Eat Your Greens! - 22 Ways to Cook a Carrot, 20 Methods of Preparing Brussels Sprouts, and 768 Other: 22 Ways to Cook a Carrot, 20 Methods ofP Other Delicious Recipes to Save the Planet (en Inglés) - Dieng, Anette ; Persson, Ingela

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "Eat Your Greens! - 22 Ways to Cook a Carrot, 20 Methods of Preparing Brussels Sprouts, and 768 Other: 22 Ways to Cook a Carrot, 20 Methods ofP Other Delicious Recipes to Save the Planet (en Inglés)"

Be kind to yourself and the environment with this book of tasty and simple vegetable-based recipes to prepare at home. If you're not a fan of eating your greens and struggling to hit your five a day, this collection of recipes will transform you into a veggie believer. With more than 800 concise, uncomplicated ways to make your meals more green-focused, you'll be swapping out boiled carrots for broccoli roasted with garlic, chili, cashew nuts, and soy sauce quicker than you can say kale. With chapters focusing on single vegetables, Eat Your Greens! helps you get to know the raw materials, explaining when they're in season, how best to store them, and what ingredients they work well with. And given the simplicity of the instructions, even the most kitchen-phobic will be converted.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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