Celebramos la semana del libro hasta 80%  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Eating in the Dark: America's Experiment With Genetically Engineered Food (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2003
Idioma
Inglés
N° páginas
352
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN
0375724982
ISBN13
9780375724985
Categorías

Eating in the Dark: America's Experiment With Genetically Engineered Food (en Inglés)

Kathleen Hart (Autor) · Vintage Books · Tapa Blanda

Eating in the Dark: America's Experiment With Genetically Engineered Food (en Inglés) - Kathleen Hart

Libro Usado

$ 15.110

$ 30.210

Ahorras: $ 15.100

50% descuento
  • Estado: Usado
  • Queda 1 unidad
Origen: España (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 15 de Mayo y el Miércoles 22 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Eating in the Dark: America's Experiment With Genetically Engineered Food (en Inglés)"

Most Americans eat genetically modified food on a daily basis, but few of us are aware we’re eating something that has been altered. Meanwhile, consumers abroad refuse to buy our engineered crops; their groceries are labeled so that everyone knows if the contents have been modified. What’s going on here? Why does the U.S. government treat engineered foods so differently from the rest of the world?Eating in the Dark tells the story of how these new foods quietly entered America’s food supply. Kathleen Hart explores biotechnology’s real potential to enhance nutrition and cut farmers’ expenses. She also reveals the process by which American government agencies decided not to label genetically modified food, and not to require biotech companies to perform even basic safety tests on their products. Combining a balanced perspective with a sense of urgency, Eating in the Dark is a captivating and important story account of the science and politics propelling the genetic alteration of our food.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes