Compartir
Edible Insects: A Global History (en Inglés)
Gina Louise Hunter
(Autor)
·
Reaktion Books
· Tapa Dura
Edible Insects: A Global History (en Inglés) - Hunter, Gina Louise
$ 21.060
$ 35.100
Ahorras: $ 14.040
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Jueves 27 de Junio y el
Viernes 05 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Edible Insects: A Global History (en Inglés)"
From grasshoppers to grubs, an eye-opening look at insect cuisine around the world. An estimated two billion people worldwide regularly consume insects, yet bugs are rarely eaten in the West. Why are some disgusted at the thought of eating insects while others find them delicious? Edible Insects: A Global History provides a broad introduction to the role of insects as human food, from our prehistoric past to current food trends--and even recipes. On the menu are beetles, butterflies, grasshoppers, and grubs of many kinds, with stories that highlight traditional methods of insect collection, preparation, consumption, and preservation. But we not only encounter the culinary uses of creepy-crawlies across many cultures. We also learn of the potential of insects to alleviate global food shortages and natural resource overexploitation, as well as the role of world-class chefs in making insects palatable to consumers in the West.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.