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portada Egyptian Cooking: And Other Middle Eastern Recipes (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2015
Idioma
Inglés
N° páginas
240
Encuadernación
Encuadernación en Espiral
ISBN13
9789774167119

Egyptian Cooking: And Other Middle Eastern Recipes (en Inglés)

Samia Abdennour (Autor) · The American University In Cairo Press · Encuadernación en Espiral

Egyptian Cooking: And Other Middle Eastern Recipes (en Inglés) - Samia Abdennour

Libro Nuevo

$ 27.250

$ 45.410

Ahorras: $ 18.160

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Queda 1 unidad
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 10 de Mayo y el Miércoles 15 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Egyptian Cooking: And Other Middle Eastern Recipes (en Inglés)"

Since its original publication in 1984, Samia Abdennour's Egyptian Cooking has become a true classic-a must-have cookbook for anyone who wants to eat as the Egyptians do. From hearty staples like foul midammis (stewed fava beans) and kushari (a mix of pasta, rice, and lentils under a rich tomato sauce) to more complex meals such as roast leg of lamb and baked stuffed fish, Egyptian Cooking runs the gamut of the national cuisine. Now, in this revised and expanded edition, Abdennour has added over eighty new recipes from all over the Middle East, including some of the most popular dishes from the Levant, the Gulf, and North Africa. With 485 recipes and mouthwatering color photographs, this versatile guide gives users a wide array of basic meals and sumptuous dishes.With entries organized under the categories of Mezze, Breakfast, Main Courses, Sweets and Desserts, and Beverages, Egyptian Cooking offers a comprehensive collection of Middle Eastern recipes in one volume. Spiral-bound for easy accessibility while cooking, this practical handbook offers detailed advice on shopping, food preparation, and unusual ingredients, as well as the Arabic names for individual items and recipes.Ideal for the novice as well as the experienced cook, this expanded edition of an Egyptian bestseller is the ideal introduction to cooking this delicious cuisine at home.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Encuadernación en Espiral.

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