Venta Flash hasta 80% dcto y envío a luka en libros seleccionados.  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Elegant Hungarian Tortes and Homestyle Desserts for American Bakers: Volume 6 (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
248
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.4 x 17.3 x 2.5 cm
Peso
0.27 kg.
ISBN13
9781574419146

Elegant Hungarian Tortes and Homestyle Desserts for American Bakers: Volume 6 (en Inglés)

Ella Kovacs Szabo (Autor) · Eve Aino Roza Wirth (Autor) · University of North Texas Press · Tapa Dura

Elegant Hungarian Tortes and Homestyle Desserts for American Bakers: Volume 6 (en Inglés) - Szabo, Ella Kovacs ; Wirth, Eve Aino Roza ; Hudgins, Sharon

Libro Físico

$ 32.570

$ 54.280

Ahorras: $ 21.710

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 12 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 30 de Mayo y el Martes 11 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Elegant Hungarian Tortes and Homestyle Desserts for American Bakers: Volume 6 (en Inglés)"

When Ella Szabó fled her homeland during the Hungarian Revolution of 1956, she never dreamed that someday she would become a member of the US Olympic swimming team, an accomplished baker in America, and the author of a cookbook about Hungarian desserts. But a chance encounter with a fellow Hungarian in Connecticut led to Ella's becoming the custodian of a collection of heirloom recipes that form the core of this book. More than fifty recipes tell you how to bake Hungarian tortes, cookies, pastries, and cakes, from elegant old-world pastry-shop classics like Linzer Torte and Esterhazy Torte to easy homestyle desserts, many of them from recipes that have never been published before. Try your hand at delicate nut-flour tortes made from walnuts, almonds, and hazelnuts: Almond Meringue Torte with Coffee-Cream Filling, Walnut Wedding Torte with Hazelnut Filling, and Chocolate Roulade with Hazelnut Cream. Enjoy easy-to-make Hungarian Almond Biscotti, Orange Kugelhopf, and Cherry Sponge Cake. And delight in devouring Walnut-Apricot-Lemon Bars, traditional Hungarian Cheese Biscuits, and Beigli, a festive Hungarian pastry roll filled with walnuts or poppy seeds, always eaten at Christmas. You'll also find a complete section on ingredients, equipment, and techniques, as well as several historical and contemporary photographs. And a bonus: most of the recipes for nut-flour tortes are naturally gluten-free.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes