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portada Exploring the World of Japanese Craft Sake (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Prefacio de
Año
2022
Idioma
Inglés
N° páginas
256
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.8 x 17.0 x 2.2 cm
Peso
0.77 kg.
ISBN13
9784805316511

Exploring the World of Japanese Craft Sake (en Inglés)

Nancy Matsumoto (Autor) · Michael Tremblay (Autor) · John Gauntner (Prefacio de) · Tuttle Publishing · Tapa Blanda

Exploring the World of Japanese Craft Sake (en Inglés) - Matsumoto, Nancy ; Tremblay, Michael ; Gauntner, John

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
  • Queda 1 unidad
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Exploring the World of Japanese Craft Sake (en Inglés)"

This stunning guide invites you into the story of sake--an ancient beverage finding its way in a modern world. Whether you're a sake novice or an experienced connoisseur, Exploring the World of Japanese Craft Sake offers fascinating insights, practical tips, and rich stories about this popular beverage. Authors and experts Nancy Matsumoto and Michael Tremblay personally undertook the challenge of visiting 35 artisanal sake breweries in Japan, the US, and Canada to interview makers and document every stage of the sake brewing process. Nancy's celebrated journalistic background combined with Michael's sake sommelier experience have led to an engaging and informative look at the world of sake. With over 300 color photos and a lively narrative, this fascinating book provides: A comprehensive introduction to the science and history of sake brewing in JapanA look at how fine craft sakes are brewed today using traditional methods and no additives--only rice, water, koji, and yeastHistories of Japan's venerable breweries, some of them over 300 years old! An answer to why some breweries are able to turn out a superior quality of sakeA discussion of rice varieties and the contentious topic of terroir in the context of sake making.Current trends in the world of sake, including the fine sakes now brewed outside JapanTasting notes and recommendations for top craft sakes you have not heard about yet This book also includes personal recipes from several top Japanese sake-brewing families along with food-pairing tips and a chapter on the authors' own Japanese sake-bar-going adventures.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

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Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
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El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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