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portada food: a culinary history (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Traducido por
Año
2013
Idioma
Inglés
N° páginas
624
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
25.1 x 17.5 x 3.6 cm
Peso
1.04 kg.
ISBN
023111155x
ISBN13
9780231111553

food: a culinary history (en Inglés)

Massimo Montanari (Ilustrado por) · Jean-Louis Flandrin (Ilustrado por) · Albert Sonnenfeld (Traducido por) · Columbia University Press · Tapa Blanda

food: a culinary history (en Inglés) - Flandrin, Jean-Louis ; Montanari, Massimo ; Sonnenfeld, Albert

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "food: a culinary history (en Inglés)"

When did we first serve meals at regular hours? Why did we begin using individual plates and utensils to eat? When did "cuisine" become a concept and how did we come to judge food by its method of preparation, manner of consumption, and gastronomic merit?Food: A Culinary History explores culinary evolution and eating habits from prehistoric times to the present, offering surprising insights into our social and agricultural practices, religious beliefs, and most unreflected habits. The volume dispels myths such as the tale that Marco Polo brought pasta to Europe from China, that the original recipe for chocolate contained chili instead of sugar, and more. As it builds its history, the text also reveals the dietary rules of the ancient Hebrews, the contributions of Arabic cookery to European cuisine, the table etiquette of the Middle Ages, and the evolution of beverage styles in early America. It concludes with a discussion on the McDonaldization of food and growing popularity of foreign foods today.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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