Semana del libro importado hasta con 50% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Food and the City in Europe Since 1800 (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
280
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9781138274198
N° edición
1

Food and the City in Europe Since 1800 (en Inglés)

International Commission For Research Into European Food History (Creator) P. J. Atkins (Editor) Peter Lummel (Editor) Derek J. Oddy (Editor) (Autor) · Routledge · Tapa Blanda

Food and the City in Europe Since 1800 (en Inglés) - International Commission For Research Into European Food History (Creator) P. J. Atkins (Editor) Peter Lummel (Editor) Derek J. Oddy (Editor)

Libro Físico

$ 59.390

$ 118.780

Ahorras: $ 59.390

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 12 de Junio y el Lunes 24 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Food and the City in Europe Since 1800 (en Inglés)"

This fascinating volume examines the impact that rapid urbanization has had upon diets and food systems throughout Western Europe over the past two centuries. Bringing together studies from across the continent, it stresses the fundamental links between key changes in European social history and food systems, food cultures and food politics. Contributors respond to a number of important questions, including: when and how did local food production cease to be sufficient for the city and when did improved transport conditions and liberal commercial relations replace local by supra-regional food supplies? How far did the food industry contribute to improved living conditions in cities? What influence did urban consumers have? Food and the City in Europe since 1800 also examines issues of food hygiene and health impacts in cities, looks at various food innovations and how 'new' foods often first gained acceptance in cities, and explores how eating fashions have changed over the centuries.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes