menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Food and the City: Urban Agriculture and the new Food Revolution (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2012
Idioma
Inglés
N° páginas
372
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.6 x 15.0 x 2.5 cm
Peso
0.50 kg.
ISBN
1616144580
ISBN13
9781616144586
N° edición
N/A

Food and the City: Urban Agriculture and the new Food Revolution (en Inglés)

Jennifer Cockrall-King (Autor) · Prometheus Books · Tapa Blanda

Food and the City: Urban Agriculture and the new Food Revolution (en Inglés) - Cockrall-King, Jennifer

Libro Nuevo

$ 30.980

$ 43.030

Ahorras: $ 12.050

28% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 16 de Mayo y el Lunes 27 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Food and the City: Urban Agriculture and the new Food Revolution (en Inglés)"

A global movement to take back our food is growing. The future of farming is in our hands-and in our cities. This book examines alternative food systems in cities around the globe that are shortening their food chains, growing food within their city limits, and taking their "food security" into their own hands. The author, an award-winning food journalist, sought out leaders in the urban-agriculture movement and visited cities successfully dealing with "food deserts." What she found was not just a niche concern of activists but a global movement that cuts across the private and public spheres, economic classes, and cultures. She describes a global movement happening from London and Paris to Vancouver and New York to establish alternatives to the monolithic globally integrated supermarket model. A cadre of forward-looking, innovative people has created growing spaces in cities: on rooftops, backyards, vacant lots, along roadways, and even in "vertical farms." Whether it's a community public orchard supplying the needs of local residents or an urban farm that has reclaimed a derelict inner city lot to grow and sell premium market veggies to restaurant chefs, the urban food revolution is clearly underway and working. This book is an exciting, fascinating chronicle of a game-changing movement, a rebellion against the industrial food behemoth, and a reclaiming of communities to grow, distribute, and eat locally.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes