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portada Food Fight! A Mouthwatering History of who ate What and why Through the Ages (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
160
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781426331633

Food Fight! A Mouthwatering History of who ate What and why Through the Ages (en Inglés)

Tanya Steel (Autor) · Natl Geographic Soc · Tapa Dura

Food Fight! A Mouthwatering History of who ate What and why Through the Ages (en Inglés) - Tanya Steel

Libro Nuevo

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Reseña del libro "Food Fight! A Mouthwatering History of who ate What and why Through the Ages (en Inglés)"

Grab your knife and fork and get ready to dig in to human history through the lens of food and the struggle to acquire it with award-winning celebrity food editor and author Tanya Steel. This book includes 30 kid-tested and approved recipes inside!Did you know that Christopher Columbus set out on his most famous voyage in search not of the new world, but cinnamon? Or that rich people in the Middle Ages served flaming peacocks and spun sugar castles to their lucky dinner party guests? Did you ever wonder why M&Ms were invented? (Hint: That candy coating isn't just for decoration!) The quest for food has inspired all kinds of adventures and misadventures around the world, and this book explores the wildest and wackiest of them all, from prehistoric times through modern day. Hungry readers can go on a finger-licking romp through the ages to discover the origins of today's common foods, yucky habits of yore, marvelous inventions that changed the way we ate and cooked, and the weirdest menus on record. Amazing stats and fast food facts are featured throughout, along with 30 original recipes, each specific to a particular time and place. So, if you are curious about how food shaped global history and culture, put this book on the menu.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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