Compartir
food in jars (en Inglés)
Marisa McClellan
(Autor)
·
Running Press Adult
· Tapa Dura
food in jars (en Inglés) - McClellan, Marisa
Libro NuevoOrigen: USA
*
Envío: 11 a 17 días háb.
$ 39.780$ 23.870
* Costos de importación incluidos en el precio.
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Viernes 20 de Diciembre y el
Jueves 02 de Enero.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "food in jars (en Inglés)"
Marisa McClellan's first book for accessible home preserving for jams, jellies, pickles, chutneys, and more, as seen on her beloved food blog Food in Jars. Popular food blogger and doyenne of canning, Marisa McClellan, is using small batches and inventive flavors to make preserving easy enough for any novice to tackle. If you grew up eating home-preserved jams and pickles, or even if you're new to putting up, you'll find recipes to savor. Sample any of the 100 seasonal recipes: In the spring: Apricot Jam and Rhubarb Syrup In the summer: Blueberry Butter and Peach Salsa In the fall: Dilly Beans and Spicy Pickled Cauliflower In the winter: Three-Citrus Marmalade and Cranberry Ketchup Marisa's confident, practical voice answers questions and quells any fears of accidental canning mistakes, and the book is written for cooks of any skill level. Stories of wild blackberry jam and California Meyer lemon marmalade from McClellan's childhood make for a read as pleasurable as it is delicious; her home-canned food-learned from generations of the original "foodies"-feeds the soul as well as the body.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.