Mes de la Madre hasta 80% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada food powders: physical properties, processing, and functionality (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2010
Idioma
Inglés
N° páginas
372
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
25.4 x 17.8 x 2.0 cm
Peso
0.68 kg.
ISBN
1441934073
ISBN13
9781441934079

food powders: physical properties, processing, and functionality (en Inglés)

Hong Yan (Autor) · Enrique Ortega-Rivas (Autor) · Pablo Juliano (Autor) · Springer · Tapa Blanda

food powders: physical properties, processing, and functionality (en Inglés) - Ortega-Rivas, Enrique ; Juliano, Pablo ; Yan, Hong

Libro Físico

$ 211.180

$ 351.970

Ahorras: $ 140.790

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 07 de Junio y el Miércoles 19 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "food powders: physical properties, processing, and functionality (en Inglés)"

Food Powders is the first book that addresses key aspects of food powder technology. It is a comprehensive review on the characterization of ingredients, semi-processed and finished products when they are in a powdered form. It includes the description of different industrial unit operations such as drying, grinding, mixing, agglomeration, and encapsulation that supply food powders of different composition and microstructure. It also includes several analytical tools to characterize food powders by their particle size, size distribution, physical properties, and functionality. Written from an engineering perspective, the book is designed and developed as a useful reference for individuals in both the food industry and academia interested in an organized and updated review. It is a valuable addition to the food powder technology literature and promotes additional interest in advancing food powders research, development, education and implementation.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes