Días Planeta hasta 70% dcto.  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Food Safety Engineering (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
760
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.4 x 15.6 x 3.9 cm
Peso
1.07 kg.
ISBN13
9783030426620

Food Safety Engineering (en Inglés)

Demirci, Ali ; Feng, Hao ; Krishnamurthy, Kathiravan (Autor) · Springer · Tapa Blanda

Food Safety Engineering (en Inglés) - Demirci, Ali ; Feng, Hao ; Krishnamurthy, Kathiravan

Libro Nuevo

$ 402.790

$ 559.430

Ahorras: $ 156.640

28% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 05 de Agosto y el Jueves 15 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Food Safety Engineering (en Inglés)"

Food Safety Engineering is the first reference work to provide up-to-date coverage of the advanced technologies and strategies for the engineering of safe foods. Researchers, laboratory staff and food industry professionals with an interest in food engineering safety will find a singular source containing all of the needed information required to understand this rapidly advancing topic. The text lays a solid foundation for solving microbial food safety problems, developing advanced thermal and non-thermal technologies, designing food safety preventive control processes and sustainable operation of the food safety preventive control processes. The first section of chapters presents a comprehensive overview of food microbiology from foodborne pathogens to detection methods. The next section focuses on preventative practices, detailing all of the major manufacturing processes assuring the safety of foods including Good Manufacturing Practices (GMP), Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP), Hazard Analysis and Risk-Based Preventive Controls (HARPC), food traceability, and recalls. Further sections provide insights into plant layout and equipment design, and maintenance. Modeling and process design are covered in depth. Conventional and novel preventive controls for food safety include the current and emerging food processing technologies. Further sections focus on such important aspects as aseptic packaging and post-packaging technologies. With its comprehensive scope of up-to-date technologies and manufacturing processes, this is a useful and first-of-its kind text for the next generation food safety engineering professionals.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes