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portada Franklin Barbeque: A Meat-Smoking Manifesto (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2015
Idioma
Inglés
N° páginas
224
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.7 x 20.8 x 2.5 cm
Peso
1.07 kg.
ISBN13
9781607747208
N° edición
1

Franklin Barbeque: A Meat-Smoking Manifesto (en Inglés)

Aaron Franklin (Autor) · Jordan MacKay (Autor) · Ten Speed Press · Tapa Dura

Franklin Barbeque: A Meat-Smoking Manifesto (en Inglés) - Franklin, Aaron ; MacKay, Jordan

5 estrellas - de un total de 5 estrellas 1 opinión
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Reseña del libro "Franklin Barbeque: A Meat-Smoking Manifesto (en Inglés)"

NEW YORK TIMES BESTSELLER - A complete meat and brisket-cooking education from the country's most celebrated pitmaster and owner of the wildly popular Austin restaurant Franklin Barbecue. When Aaron Franklin and his wife, Stacy, opened up a small barbecue trailer on the side of an Austin, Texas, interstate in 2009, they had no idea what they'd gotten themselves into. Today, Franklin Barbecue has grown into the most popular, critically lauded, and obsessed-over barbecue joint in the country (if not the world)--and Franklin is the winner of every major barbecue award there is. In this much-anticipated debut, Franklin and coauthor Jordan Mackay unlock the secrets behind truly great barbecue, and share years' worth of hard-won knowledge. Franklin Barbecue is a definitive resource for the backyard pitmaster, with chapters dedicated to building or customizing your own smoker; finding and curing the right wood; creating and tending perfect fires; sourcing top-quality meat; and of course, cooking mind-blowing, ridiculously delicious barbecue, better than you ever thought possible.

Opiniones del libro

Muriel Halpern Domingo 02 de Agosto, 2020
Compra Verificada

Muy entretenido y diseñado para su uso

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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