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portada Franklin Steak: Dry-Aged. Live-Fired. Pure Beef (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2019
Idioma
Inglés
N° páginas
224
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.9 x 21.1 x 2.5 cm
Peso
1.05 kg.
ISBN13
9780399580963

Franklin Steak: Dry-Aged. Live-Fired. Pure Beef (en Inglés)

Aaron Franklin (Autor) · Jordan MacKay (Autor) · Ten Speed Press · Tapa Dura

Franklin Steak: Dry-Aged. Live-Fired. Pure Beef (en Inglés) - Franklin, Aaron ; MacKay, Jordan

1 estrellas - de un total de 5 estrellas 1 opiniones
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Reseña del libro "Franklin Steak: Dry-Aged. Live-Fired. Pure Beef (en Inglés)"

The be-all, end-all guide to cooking the perfect steak--from buying top-notch beef, seasoning to perfection, and finding or building the ideal cooking vessel--from the James Beard Award-winning team behind the New York Times bestseller Franklin Barbecue. "This book will have you salivating by the end of the introduction."--Nick Offerman Aaron Franklin may be the reigning king of brisket, but in his off-time, what he really loves to cook and eat at home is steak. And it's no surprise that his steak is perfect, every time--he is a fire whisperer, after all, and as good at grilling beef as he is at smoking it. In Franklin Steak, Aaron and coauthor Jordan Mackay go deeper into the art and science of cooking steak than anyone has gone before. Want the real story behind grass-fed cattle? Or to talk confidently with your butcher about cuts and marbling? Interested in setting up your own dry-aging fridge at home? Want to know which grill Aaron swears by? Looking for some tricks on building an amazing all-wood fire? Curious about which steak cuts work well in a pan indoors? Franklin Steak has you covered. For any meat lover, backyard grill master, or fan of Franklin's fun yet authoritative approach, this book is a must-have.

Opiniones del libro

Sergio SanchezJueves 30 de Julio, 2020
Compra Verificada

" Si buscas imágenes de calidad, explicaciones claras, detalle de los productos elaborados, o algo nuevo respecto de preparar "steaks" excepcionales, NO lo encontrarás en este libro. Fácilmente puedes obviar 8 de los 9 capítulos y no perderás nada,. Destaco el cuadro al reverso de la tapa, el resto.... "

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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