Compartir
Freekeh, Wild Wheat and Ancient Grains: Cultural Recipes (en Inglés)
Ruth Nieman
(Autor)
·
Prospect Books (UK)
· Tapa Blanda
Freekeh, Wild Wheat and Ancient Grains: Cultural Recipes (en Inglés) - Nieman, Ruth ; Mercer, Neil
$ 22.490
$ 44.970
Ahorras: $ 22.480
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 19 de Junio y el
Viernes 28 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Freekeh, Wild Wheat and Ancient Grains: Cultural Recipes (en Inglés)"
Ancient supergrains, now modern staples, are growing in popularity in our health conscious age. Ruth Nieman has been cooking with these grains for many years, and she is an expert on the cultural, historical and biblical background to their use in the culinary arts. The book will feature Freekeh, (from the Arabic 'to rub') now known as a grain and sold in many health food and grocery shops, the main staple famed in the Old Testament as a first grain offered up to the Temple in Jerusalem, grown by the ancient Israelites. The harvesting of Freekeh, Barley, Emmer, Quinoa, Sorghum wheat, Spelt and many more, govern the landscape of Israel's Judean hills and the lush northern region, known as Galilee.