¡Seguimos con los BUSCADAYS: ¡Miles de libros con hasta 80% de dcto!  Ver más

Ingresa tu
Dirección
0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Heritage Baking: Recipes for Rustic Breads and Pastries Baked With Artisanal Flour From Hewn Bakery (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Fotografías de
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
224
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.6 x 18.3 x 2.3 cm
Peso
0.77 kg.
ISBN13
9781452167879

Heritage Baking: Recipes for Rustic Breads and Pastries Baked With Artisanal Flour From Hewn Bakery (en Inglés)

Amelia Levin (Autor) · Ellen King (Autor) · John Lee (Fotografías de) · Chronicle Books · Tapa Dura

Heritage Baking: Recipes for Rustic Breads and Pastries Baked With Artisanal Flour From Hewn Bakery (en Inglés) - King, Ellen ; Levin, Amelia ; Lee, John

Libro NuevoOrigen: USA *
Envío: 11 a 17 días háb.
$ 48.000$ 28.800
-40%
* Costos de importación incluidos en el precio.
Libro Nuevo

Quedan 100 unidades

$ 28.800
Recíbelo entre Martes 24 de Diciembre y Lunes 06 de Enero

Reseña del libro "Heritage Baking: Recipes for Rustic Breads and Pastries Baked With Artisanal Flour From Hewn Bakery (en Inglés)"

.There's nowhere else you can get such good bread made with flour that been so thoughtfully sourced... Here, Ellen shows you how to do it. -- Mark Bittman, author of the How to Cook Everything series A new, fresh take for the home baker's cookbook canon: No matter if you're a novice or expert, Heritage Baking will help you discover the way artisanal flours can add layers of flavor and texture. When combined with a natural starter and long fermentation, these baked goods can even be enjoyed by those who have difficulty with gluten. - Includes 45 foolproof recipes for delicious, nutritious, good-for-the-gut breads and pastries for a wide range of artisanal flours that are readily available to home bakers- Find in-depth master tutorials to starters, country loaves, and adjusting recipes for different flours. Plus, step-by-step photography sequences help visual learners get these fundamentals just right- Recipes include one-of-a-kind rolls, scones, muffins, coffee cake, cookies, brownies, and more so you'll have the perfect recipes to go with breakfast, lunch, and dinner Heritage Baking is the go-to resource for bakers of all skill levels who love new information and techniques that lead to better loaves and more flavor. - The recipes in Heritage Baking were developed to spotlight the fresh local flours that are becoming more available to bakers everywhere- Ellen King is co-owner and head baker at Hewn Bakery in Illinois. Amelia Levin is a cookbook author, food consultant, and writer. John Lee is a food and lifestyle photographer

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes