Compartir
History of Cookbooks: From Kitchen to Page over Seven Centuries (California Studies in Food and Culture) (en Inglés)
Henry Notaker
(Autor)
·
University of California Press
· Tapa Dura
History of Cookbooks: From Kitchen to Page over Seven Centuries (California Studies in Food and Culture) (en Inglés) - Notaker, Henry
$ 50.190
$ 83.650
Ahorras: $ 33.460
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 10 de Junio y el
Martes 18 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "History of Cookbooks: From Kitchen to Page over Seven Centuries (California Studies in Food and Culture) (en Inglés)"
A History of Cookbooks provides a sweeping literary and historical overview of the cookbook genre, exploring its development as a part of food culture beginning in the Late Middle Ages. Studying cookbooks from various Western cultures and languages, Henry Notaker traces the transformation of recipes from brief notes with ingredients into detailed recipes with a specific structure, grammar, and vocabulary. In addition, he reveals that cookbooks go far beyond offering recipes: they tell us a great deal about nutrition, morals, manners, history, and menus while often providing entertaining reflections and commentaries. This innovative book demonstrates that cookbooks represent an interesting and important branch of nonfiction literature.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.