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portada Homemade Sausage: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
160
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
25.4 x 20.1 x 1.5 cm
Peso
0.61 kg.
ISBN13
9781631590733

Homemade Sausage: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home (en Inglés)

James Peisker (Autor) · Chris Carter (Autor) · Quarry Books · Tapa Blanda

Homemade Sausage: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home (en Inglés) - Peisker, James ; Carter, Chris

Libro Nuevo

$ 28.160

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  • Estado: Nuevo
  • Quedan 2 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 20 de Mayo y el Martes 28 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Homemade Sausage: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home (en Inglés)"

The secret's out! Get cooking the very best homemade sausage with techniques from Nashville's Porter Road Butcher.Homemade Sausage is an extremely accessible guide for making sausage right in your own kitchen. James Peisker and Chris Carter of Nashville's Porter Road Butcher will guide you through all the necessary steps to create the very best sausage - just like they do.Learn important information on sourcing your meat from local farms for the highest quality and top flavor. From there, you'll discover techniques and trade secrets for grinding. You'll even find a list of the best tools for the job and how to use them successfully.Now comes the fun part, seasoning your sausage to create deep flavor profiles is one of the greatest benefits of making sausage at home. You control the spices, sodium, and more!Stuff and smoke your sausage - or don't- and create classic links, patties, brats, keilbasas, chorizos, andouilles, and more!Finally, enjoy your locally sourced, perfectly flavored sausage in mouth-watering recipes, like: Tomato Meat Sauce with ItalianBreakfast PinwheelsBangers and MashBratwurst with Sauerkraut and MustardJambalaya with AndouilleHot Chicken Sausage SandwichChorizo TortaMerguez with CouscousBoudin BallsCotechinno and Lentils - Italian New Years DishBeer-Braised Bratwurst with whole grain mustard and sauerkrautRoasted Currywurst with spatzle and braised cabbageGrilled Kielbasa with Roasted Potatoes and Chimichurri Sauce Whether you're a beginner or a seasoned pro, Homemade Sausage is your go-to guide for making better sausage.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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