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portada Hometown Appetites: The Story of Clementine Paddleford, the Forgotten Food Writer who Chronicled how America ate (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2009
Idioma
Inglés
N° páginas
318
Encuadernación
Tapa Blanda
Peso
0.65
ISBN
1592404847
ISBN13
9781592404841

Hometown Appetites: The Story of Clementine Paddleford, the Forgotten Food Writer who Chronicled how America ate (en Inglés)

Kelly Alexander; Cynthia Harris (Autor) · Gotham Books · Tapa Blanda

Hometown Appetites: The Story of Clementine Paddleford, the Forgotten Food Writer who Chronicled how America ate (en Inglés) - Kelly Alexander; Cynthia Harris

Libro Nuevo

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Reseña del libro "Hometown Appetites: The Story of Clementine Paddleford, the Forgotten Food Writer who Chronicled how America ate (en Inglés)"

A rollicking biography of a pioneering American woman and one of our greatest culinary figures In Hometown Appetites, Kelly Alexander and Cynthia Harris come together to revive the legacy of the most important food writer you have never heard of. Clementine Paddleford was a Kansas farm girl who grew up to chronicle America's culinary habits. Her weekly readership at the New York Herald Tribune topped 12 million during the 1950s and 1960s and she earned a salary of $250,000. Yet twenty years after "America's best-known food editor" passed away, she had been forgotten--until now. Before Paddleford, newspaper food sections were dull primers on home economy. But she changed all of that, composing her own brand of sassy, unerringly authoritative prose designed to celebrate regional home cooking. This book restores Paddleford's name where it belongs: in the pantheon alongside greats like James Beard and Julia Child.

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El libro está escrito en Inglés.
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