Semana del libro importado hasta con 50% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Introducing Food Science (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
464
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781138460430
N° edición
0002

Introducing Food Science (en Inglés)

Robert L. Shewfelt (Autor) · Andrew D. Clarke (Autor) · Alicia Orta-Ramirez (Autor) · CRC Press · Tapa Dura

Introducing Food Science (en Inglés) - Shewfelt, Robert L. ; Orta-Ramirez, Alicia ; Clarke, Andrew D.

Libro Físico

$ 202.310

$ 404.620

Ahorras: $ 202.310

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 12 de Junio y el Lunes 24 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Introducing Food Science (en Inglés)"

Written as an introductory food science textbook that excites students and fosters learning, the first edition of Introducing Food Science broke new ground. With an easy-to-read format and innovative sections such as Looking Back, Remember This!, and Looking Ahead, it quickly became popular with students and professors alike. This newly revised second edition keeps the features that made the first edition so well liked, while adding updated information as well as new tables, figures, exercises, and problems. See What's New in the Second Edition: New chapter Sustainability and Distribution Approximately 60 new tables and figures New section at the end of each chapter with problems / exercises to test comprehension Now includes a glossary The book consists of four sections with each one building on the previous section to provide a logical structure and cohesiveness. It contains a series of problems at the end of each chapter to help students test their ability to comprehend the material and to provide instructors a reservoir for assignments, class discussions, and test questions. At least one problem at the end of each chapter involves a calculation so that students can strengthen their quantitative skills. The text introduces the basics of food science and then building on this foundation, explores it sub-disciplines. The well-rounded presentation conveys both commercial and scientific perspectives, providing a true flavor of food science and preparing students for future studies in this field.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes