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portada Just add Sauce: A Revolutionary Guide to Boosting the Flavor of Everything you Cook (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
328
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
24.1 x 19.8 x 2.3 cm
Peso
0.98 kg.
ISBN13
9781945256240

Just add Sauce: A Revolutionary Guide to Boosting the Flavor of Everything you Cook (en Inglés)

America's Test Kitchen (Ilustrado por) · America's Test Kitchen · Tapa Blanda

Just add Sauce: A Revolutionary Guide to Boosting the Flavor of Everything you Cook (en Inglés) - America's Test Kitchen

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 21 de Mayo y el Lunes 27 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Just add Sauce: A Revolutionary Guide to Boosting the Flavor of Everything you Cook (en Inglés)"

Boost the Flavor of Everything You Cook! Let sauce be your secret weapon in the kitchen with this unique new cookbook from America's Test Kitchen. From dolloping on vegetables to drizzling on steak, simmering up curries, and stir-frying noodles, instantly make everything you cook taste better with hundreds of flavorful, modern sauces paired with easy recipes that use them in creative, inspired ways. Just Add Sauce is structured to help you find and make exactly what you're in the mood for. Start with sauce and then plan your meal, or start with your protein and find the perfect sauce with our pairing suggestions. Sauce recipes include Foolproof Hollandaise, Lemon-Basil Salsa Verde, Vodka Cream Marinara Sauce, Onion-Balsamic Relish, Ginger-Scallion Stir-Fry Sauce, Mole Poblano, Rosemary-Red Wine Sauce, and Honey-Mustard Glaze. More than 100 recipe pairings include Sun-Dried Tomato Pesto-Rubbed Chicken Breasts with Ratatouille, Garlic-Roasted Top Sirloin with Tarragon-Sherry Gravy, and Green Bean Salad with Asiago-Bacon Caesar Dressing.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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