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portada La Cuisine: Everyday French Home Cooking (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2014
Idioma
Inglés
N° páginas
648
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9780789329066
N° edición
01

La Cuisine: Everyday French Home Cooking (en Inglés)

Francoise Bernard (Autor) · Rizzoli Universe Promotional Books · Tapa Dura

La Cuisine: Everyday French Home Cooking (en Inglés) - Francoise Bernard

Libro Nuevo

$ 19.210

$ 34.930

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  • Estado: Nuevo
  • Quedan 7 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 18 de Junio y el Miércoles 26 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "La Cuisine: Everyday French Home Cooking (en Inglés)"

A culinary bible featuring 1,000 recipes from the legendary woman who revolutionized French cooking by simplifying recipes for the home cook. With the revival of interest in Julia Child, everyone is hungry for French food again. But why does French cuisine have to be so complicated? Well, it doesn’t. Not according to Françoise Bernard. Beginning in the 1960s, Bernard revolutionized French cooking by writing cookbooks aimed at the modern woman. Until that time, the only cookbooks available were full of fussy recipes handed down by the grand chefs of the past. Bernard set out to make classic dishes accessible to everyone, paring down to a recipe’s true essence. She continued to publish and teach, building her forty-year career on the principle that good food can be simple, easy, and economical. This grand volume is the culmination of her work, a collection of the best, most tried-and-true recipes. Each recipe is labeled with degree of ease, prep/cooking time, and cost. The book overflows with charmingly homey recipes that take you back to the basics: onion soup, croque mignon, steak au poivre, coq au vin, tuna provençale, and potatoes boulangère. This is the ultimate reference book, not just for those who love French cuisine, but for anyone who craves simply delicious food.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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