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portada Little Tarts: 1 x Pastry Recipe + 60 x Fillings (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
160
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.1 x 15.5 x 2.0 cm
Peso
0.57 kg.
ISBN
9781911663164
ISBN13
9781911663164
N° edición
1

Little Tarts: 1 x Pastry Recipe + 60 x Fillings (en Inglés)

Meike Schaling (Autor) · Pavilion Books · Tapa Dura

Little Tarts: 1 x Pastry Recipe + 60 x Fillings (en Inglés) - Schaling, Meike

Libro Nuevo

$ 28.180

$ 46.970

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  • Estado: Nuevo
  • Quedan 14 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Little Tarts: 1 x Pastry Recipe + 60 x Fillings (en Inglés)"

From the celebrated European patisserie Petit Gateaux, comes the recipe book with one basic tart recipe and sixty variations. Once the 'base' recipe is perfected, you can experiment and make any tart you want! The book for bakers everywhere--from beginners to experts--who would like to learn how to fill and decorate an infinite variety of tarts to perfection.Discovering the joy of homemade patisserie has never been easier. French patisserie Petit Gateau equips even the most rudimentary of bakers with the skills to create beautiful tarts of an endless variety of colour and flavour, all with just one core recipe.Chapters include: Dough - How do you make the perfect dough for little tarts?Examples - Exploring the best fillings for your tarts and the ways you can create unlimited variations.Almond Cream and Clafoutis Cream - How to create that perfect creamy layer...Crumble - Crunchy toppings for the perfect textured tart.Pastry Cream - A velvety texture with a rich vanilla flavourFruit - From apples and pears to pineapple and rhubarb, how do you make your fruit to the perfect texture and sweetness for patisserie?Chocolate - Good chocolate is essential to a great tart and this book includes fifteen different types of ganache, as well as other chocolate-y fillings and toppings for you to get your chocolate fix.Party Time - Easter, Hallowe'en and Christmas are not the same without a special tart to mark the occasion.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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