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portada Mallmann on Fire: 100 Inspired Recipes to Grill Anytime, Anywhere (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2014
Idioma
Inglés
N° páginas
320
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
29.2 x 22.3 x 2.8 cm
Peso
1.61 kg.
ISBN13
9781579655372
N° edición
No

Mallmann on Fire: 100 Inspired Recipes to Grill Anytime, Anywhere (en Inglés)

Francis Mallmann (Autor) · Peter Kaminsky (Autor) · Artisan Publishers · Tapa Dura

Mallmann on Fire: 100 Inspired Recipes to Grill Anytime, Anywhere (en Inglés) - Mallmann, Francis ; Kaminsky, Peter

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Mallmann on Fire: 100 Inspired Recipes to Grill Anytime, Anywhere (en Inglés)"

Featured on the Netflix documentary series Chef’s Table “Elemental, fundamental, and delicious” is how Anthony Bourdain describes the trailblazing live-fire cooking of Francis Mallmann. The New York Times called Mallmann’s first book, Seven Fires, “captivating” and “inspiring.” And now, in Mallmann on Fire, the passionate master of the Argentine grill takes us grilling in magical places—in winter’s snow, on mountaintops, on the beach, on the crowded streets of Manhattan, on a deserted island in Patagonia, in Paris, Brooklyn, Bolinas, Brazil—each locale inspiring new discoveries as revealed in 100 recipes for meals both intimate and outsized. We encounter legs of lamb and chicken hung from strings, coal-roasted delicata squash, roasted herbs, a parrillada of many fish, and all sorts of griddled and charred meats, vegetables, and fruits, plus rustic desserts cooked on the chapa and baked in wood-fired ovens. At every stop along the way there is something delicious to eat and a lesson to be learned about slowing down and enjoying the process, not just the result.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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