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portada Mark Bittman's Kitchen Matrix: More Than 700 Simple Recipes and Techniques to mix and Match for Endless Possibilities (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2015
Idioma
Inglés
N° páginas
304
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9780804188012
N° edición
1

Mark Bittman's Kitchen Matrix: More Than 700 Simple Recipes and Techniques to mix and Match for Endless Possibilities (en Inglés)

Mark Bittman (Autor) · Clarkson Potter · Tapa Dura

Mark Bittman's Kitchen Matrix: More Than 700 Simple Recipes and Techniques to mix and Match for Endless Possibilities (en Inglés) - Mark Bittman

Libro Nuevo

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Reseña del libro "Mark Bittman's Kitchen Matrix: More Than 700 Simple Recipes and Techniques to mix and Match for Endless Possibilities (en Inglés)"

Bestselling author Mark Bittman anthologizes his popular Matrix series in a boldly graphic new cookbook featuring 400 recipes that emphasize creativity, improvisation, and simplicity as the keys to varied cooking.For years, Mark Bittman has shared his formulas, recipes, and kitchen improvisations in his popular New York Times Eat column, in which an ingredient or essential technique is presented in different variations in a bold matrix. Accompanied by striking photographs and brief, straightforward instructions, these thematic matrices show how simple changes in preparation and ingredient swaps in a master recipe can yield dishes that are each completely different from the original, and equally delicious. In Mark Bittman’s Kitchen Matrix, Mark’s matrices come together to create a collection of over 400 flexible recipes covering vegetables, fruits, meats and chicken, and even desserts. Whether you're cooking up soup (creamy, brothy, earthy, or hearty), freezing ice pops (in fruity, savory, creamy, or boozy varieties), or preparing asparagus (steamed, roasted, stir-fried, or grilled), following Mark’s approach to culinary improvisation will deliver stand-out results.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

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Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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