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portada Microbial Food Safety: A Food Systems Approach (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
200
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
24.4 x 18.8 x 1.5 cm
Peso
0.56 kg.
ISBN13
9781780644813

Microbial Food Safety: A Food Systems Approach (en Inglés)

Charlene Wolf-Hall (Autor) · William Nganje (Autor) · Cabi · Tapa Blanda

Microbial Food Safety: A Food Systems Approach (en Inglés) - Wolf-Hall, Charlene ; Nganje, William

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Microbial Food Safety: A Food Systems Approach (en Inglés)"

This interdisciplinary textbook provides the reader with vital information and comprehensive coverage of foodborne microbial pathogens of potential risk to human consumers. It includes human pathogens and toxins originating from plants, fungi and animal products and considers their origin, risk, prevention and control. From the perspectives of microorganisms and humans, the authors incorporate concepts from the social and economic sciences as well as microbiology, providing synergies to learn about complex food systems as a whole, and each stage that can present an opportunity to reduce risk of microbial contamination.Microbial Food Safety: A Food Systems Approach explains concepts through a food supply network model to show the interactions between how humans move food through the global food system and the impacts on microorganisms and risk levels of microbial food safety. Presented in full color throughout, this book: * Is clearly organized into easy digestible and accessible contents* Includes key questions, summaries, further reading and a glossary to aid and focus reading* Contains information boxes and numerous examples to help you review and apply the concepts coveredWritten by authors renowned in the field and with extensive teaching experience, this book is essential reading for upper-level undergraduate and postgraduate students of food microbiology, food safety and food science, in addition to professionals working in these areas.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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