Compartir
microstructural principles of food processing and engineering (en Inglés)
Stanley,Aguilera (Autor)
·
springer publishing map
· Libro Físico
microstructural principles of food processing and engineering (en Inglés) - stanley,aguilera
$ 186.240
$ 372.470
Ahorras: $ 186.230
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 10 de Junio y el
Jueves 20 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "microstructural principles of food processing and engineering (en Inglés)"
an aspen food engineering series book. this new edition provides a comprehensive reference on food microstructure, emphasizing its interdisciplinary nature, rooted in the scientific principles of food materials science and physical chemistry. the book details the techniques available to study food microstructure, examines the microstructure of basic food components and its relation to quality, and explores how microstructure is affected by specific unit operations in food process engineering. descriptions of a number of food-related applications provide a better understanding of the complexities of the microstructural approach to food processing. color plates.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.