Días Planeta hasta 70% dcto.  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Molecular Cuisine: Twenty Techniques, Forty Recipes (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2011
Idioma
Inglés
N° páginas
160
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.4 x 19.3 x 1.5 cm
Peso
0.57 kg.
ISBN13
9781439871638

Molecular Cuisine: Twenty Techniques, Forty Recipes (en Inglés)

Anne Cazor (Autor) · Christine Lienard (Autor) · Gui Alinat (Autor) · CRC Press · Tapa Dura

Molecular Cuisine: Twenty Techniques, Forty Recipes (en Inglés) - Cazor, Anne ; Lienard, Christine ; Alinat, Gui

Libro Físico

$ 96.590

$ 160.980

Ahorras: $ 64.390

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Queda 1 unidad
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 05 de Julio y el Miércoles 17 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Molecular Cuisine: Twenty Techniques, Forty Recipes (en Inglés)"

Get more recipes, more techniques, more deliciousness! Using methods that may seem more suited to science labs than kitchens, Molecular Cuisine: Twenty Techniques, Forty Recipes unlocks the secrets to the dishes, textures, techniques, and sensations of molecular cuisine. It explores revolutionary techniques that have the remarkable ability to toy with the chemical and physical reactions of cooking to create revolutionized versions of common cuisine.With the recipes and techniques in this book, you will quickly be creating dishes such as: Fizzy Chocolate Puffed Peanut Chicken Fries with Pastis Mayonnaise Apple and Beet Tea Egg Yolk Marshmallow with Ratatouille Hard-Boiled Egg Lollipop Goat Cheese Flan with Dijon Mustard Caramel Minty Tapioca Pearls in Green Tea Balancing just enough science to explain why the techniques work, with easy-to-follow recipes, the book covers emulsion, culinary foam, spherification, caramelization, the maillard reaction, soft and hard gels, and effervescence. It describes 20 techniques and 40 molecular cuisine recipes, all illustrated with luscious color photographs. Once you master these techniques you can use them to develop your own flavor profiles and texture combinations. You can, literally, play with your food, and it will be delicious.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes