días Zig Zag hasta 45% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Mother Grains: Recipes for the Grain Revolution (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
352
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
26.2 x 21.1 x 3.3 cm
Peso
1.34 kg.
ISBN13
9781324003564

Mother Grains: Recipes for the Grain Revolution (en Inglés)

Roxana Jullapat (Autor) · W. W. Norton & Company · Tapa Dura

Mother Grains: Recipes for the Grain Revolution (en Inglés) - Jullapat, Roxana

Libro Nuevo

$ 38.570

$ 64.280

Ahorras: $ 25.710

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 7 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 29 de Mayo y el Lunes 10 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Mother Grains: Recipes for the Grain Revolution (en Inglés)"

As the head baker and owner of a beloved Los Angeles bakery, Roxana Jullapat knows the difference local, sustainable flour can make: brown rice flour lightens up a cake, rustic rye adds unexpected chewiness to a bagel, and ground toasted oats enrich doughnuts. Her bakery, Friends & Family, works with dedicated farmers and millers around the country to source and incorporate the eight mother grains in every sweet, bread, or salad on the menu. In her debut cookbook, Roxana shares her greatest hits, over 90 recipes for reinventing your favorite cakes, cookies, pies, breads, and more.Her chocolate chip cookie recipe can be made with any of the eight mother grains, each flour yielding a distinct snap, crunch, or chew. Her mouthwatering buckwheat pancake can reinvent itself with grainier cornmeal. One-bowl recipes such as Barley Pumpkin Bread and Spelt Blueberry Muffins will yield fast rewards, while her Cardamom Buns and Halvah Croissants are expertly laid out to grow a home baker's skills. Recipes are organized by grain to ensure you get the most out of every purchase.Roxana even includes savory recipes for whole grain salads made with sorghum, Kamut or freekeh, or easy warm dishes such as Farro alla Pilota, Toasted Barley Soup, or Gallo Pinto which pays homage to her Costa Rican upbringing. Sunny step-by-step photos, a sourcing guide, storage tips, and notes on each grain's history round out this comprehensive cookbook.Perfect for beginner bakers and pastry pros alike, Mother Grains proves that whole grains are the secret to making any recipe so much more than the sum of its parts.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes